آسمان مجازی چیست ؟
سقف کاذب چیست:
همه ما با سقف های کاذب و انواع آن کم و بیش آشنایی داریم و می دانیم که "سقف کاذب سقف دومی است که پایین تر از سقف اصلی ایجاد شده و به سقف اولیه و دیوارهای اطراف متصل شده و بار آن توسط سازه اصلی تحمل میشود؛بطور کلی موارد عمده کاربرد سقف کاذب عبارتند از : عبور تاسیسات ، آکوستیک کردن ، موارد دکوراتیو ، سبک کردن ساختمان در برجها ، هدایت و جلوگیری از اتلاف حرارت و رطوبت ، نورپردازی مناسب با شرایط کار و زندگی و...."
سقف کاذب انواع مختلفی دارد مثل: سقف کاذب با رابیتس و اندود ، سقف کاذب آکوستیک ، سقف کاذب آلومینیومی و... و نسل جدید سقف های کاذب به نام آسمان مجازی.
فلسفه وجودی آسمان مجازی:
با توجه به اینکه زندگی در محیط شلوغ و آلوده شهری تاثیر ناخوداگاه و بسیاری در برهم خوردن آرامش روحی و روانی ساکنان شهرنشین دارد، استفاده از عواملی که این تاثیر مخرب را (هرچند کم) کاهش دهد ضروری است.
یکی از عوامل کاهنده اظطراب و خستگی روحی ناشی از محیط خارج خانه، طراحی هوشمندانه و آرامش بخش محیط داخلی منزل ( یا محیط کار ) یا به اصلاح دکوراسیون داخلی است. و باز از عوامل دستیابی به یک فضا(دکوراسیون) مطلوب ، استفاده بهینه از المان هایی است که با تاثیر مستقیم و یا غیر مستقیم خود بر افراد تا حد امکان آرامش بصری و در نتیجه آرامش روحی (یا کاهش آسیب های روحی روزمره ) را به دنبال دارد.
با توجه با اینکه این نوع از سقف کاذب همسو با فطرت طبیعت گرا و آزاد روح انسان هاست و تا حدودی طراحی های خشک و بی روح این صنعت را نرم و باور پذیر کرده است ، با اقبال فراوانی در دنیا و همچنین در ایران عزیز روبرو شده است.
آسمان مجازی چیست؟
آسمان مجازی نسل جدید سقف های کاذب می باشد که با ترکیب انواع دیگر سقف های کاذب و در کنار آن ها کاربرد دارد.
همچنین این سقف شیوه ی جدیدی در نورپردازی محیطی محسوب می شود.
این سقف دارای سه قسمت کلی است :
- سازه نورپردازی
- سازه سقف کاذب
- تایل های آسمان مجازی
- الویتور ( Elevator)
- سازه نورپردازی:
یکی از عوامل موثر در طبیعی جلوه دادن نمای این نوع سقف ، نورپردازی مناسب و کاملا اصولی آن است.
سازه نور پردازی اولین بخش آسمان مجازی است که به سازه اصلی (سقف اصلی ) متصل خواهد شد.
به طور کلی از سه نوع المان جهت ایجاد نور مطلوب استفاده می شود:
- نورپردازی باستفاده از لامپهای FPL
- نورپردازی باستفاده از لامپهای T4 و T5
- نورپردازی با استفاده از LED
که جهت اطلاع از مزایای هرکدام می توانید به توصیف تکنیکی آسمان مجازی مراجعه فرمایید.
2.سازه سقف کاذب:
بخش دومِ آسمان مجازی است که بعد از سازه نورپردازی و با یک فاصله اصولی (برحسب نوع نورپردازی) اجرا می گردد.
این سازه با توجه به سلیقه و بودجه مشتری دارای تنوع فراوانی است.
بدین صورت که محیط مورد نظر با انواع موجود سقف کاذب دکور گردیده و فقط در فضایی که آسمان مجازی اجرا خواهد شد از سازه ی سپری با ابعاد قابل اجرا (30×30 ، 60×60 ، 60×120 ) استفاده می کنیم.
حالا فقط تایل های آسمان مجازی را باید انتخاب کنیم تا آسمان مورد علاقه خود را بالای سرمان داشته باشیم.
3.تایل آسمان مجازی:
وجه تمایز این نوع سقف با سایر سقف های کاذب (مزیت اصلی آن) تایل های آن می باشد.
بدین صوت که روی تایل های آن تصاویر بسیار با کیفیتی که ترکیبی است از آسمان با المان های طبیعی مثل ابر ( در حجم های قابل انتخاب یعنی مثلا آسمان ابری یا صاف) ؛ درخت ( در انواع مختلف : افرا ، کاج ، شکوفه ، پاییزی و ... ) پرندگان (کبوتر، طوطی ، پرندگان شکاری ) و حتی المان های غیر طبیعی( مثل هواپیما ، بالن و .... )، مطابق با سلیقه مشتری و با توجه به طرح های موجود روی تایل ها چاپ می گردد.
تعداد تایل ها با توجه به فضا و بودجه مشتری قابلیت انتخاب و سفارش دارد. بعد از اتخاب طرح مورد علاقه ( یا ویرایش طرح به سلیقه مشتری) ، طرح روی تایل ها چاپ گردیده و به صورت پازل( در سازه سقف کاذبِ اجرا شده در مرحله دوم) به آسانی جاگذاری می گردد.
*الویتور(Elevator):
المانی است که باعث جداسازی تایل ها از سازه سقف کازب می گردد و دلیل استفاده ی از آن ، قرارگیری کاملا یکنواخت و بدون روزنه تایل ها بر روی سازه سقف کاذب است که این امر در زیبایی کار تاثیر به سزایی دارد.
البته لازم به ذکر است استفاده از الویتور بنا به درخواست مشتری ، اختیاری است و اجزای اصلی آسمان مجازی محسوب می شود.
حالا نورپردازی را روشن کن ........... از آسمانت لذت ببر.
برای مشاهده نمونه کار های بیشتر و قیمت ها، کانال اینستاگرام و تلگرام ما را دنبال کنید:
www.instagram.com/sazenegarpars
www.t.me/sazehnegarpars